Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT VE ÜNLÜCE ÖRENKÖYLÜLER EĞİTİM KÜLTÜR VE SOSYAL DAYANIŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Başkan Kurt ve Ünlüce Örenköylüler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

4 Şubat 2024 Pazar

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, 71 Evler Mahallesi’nde bulunan Örenköylüler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Örenköylüler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ertoy, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Kurt ve Ünlüce, samimi sohbetleri ve ev sahipliği için dernek yönetici ve üyelerine teşekkür etti. 

“EMİRDAĞLILAR İLE BİRLİKTE YAŞIYOR VE ÇALIŞIYORUZ”

Ziyarette konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı’nda hayata geçirdikleri çalışmaları anlattı. Yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olacak Ayşe Ünlüce ile birlikte çok daha başarılı işlere imza atacaklarını ifade eden Başkan Kurt,  “31 Mart’ ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Örenköylüler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği üyelerinden Büyükşehir Belediyesi’nde Ayşe Ünlüce, Odunpazarı’nda ben Kazım Kurt’a, Tepebaşı’nda da Ahmet Ataç’a destek vermenizi istiyoruz. Eskişehir farklı bir belediyecilik anlayışı ile tanıştı. Birçok insan için mucize sayılan değişimler yaşadı. Bundan sonra da çok farklı bir noktaya gelebiliriz. Çünkü bu üçlünün başlayacağı yer oldukça yüksek bir yer olacak. Bu nedenle de sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Özellikle de Emirdağlı hemşehrilerimizin bizim arkamızda durması gerekiyor. Çünkü biz Emirdağlıları seviyoruz. Emirdağlılar ile birlikte yaşıyor ve çalışıyoruz. Emirdağlılar bu bölgenin önemli bir kesimi” dedi. Odunpazarı’nda mali disiplini sağladıklarını belirten Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin artık borcunu ödeyen, zamanında maaşları ödeyen ve taahhütlerini yerine getiren bir belediye olduğunu vurguladı. Başkan Kurt, Emirdağlıların kendilerine verdiği destek devam ederse birlikte çok daha başarılı işlere imza atacaklarının altını çizdi. 

“EMİRDAĞLILAR BİZİM HEMŞEHRİMİZ”

Eskişehir’de ciddi bir Emirdağlı nüfusu olduğunu dile getiren Ayşe Ünlüce, “Her ne kadar Emirdağ coğrafi olarak Afyonkarahisar sınırları içerisinde olsa da biz sizin Eskişehir’e gönülden bağlı olduğunuzu düşünüyoruz. Sizleri hemşehrimiz olarak görüyoruz” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreterlik yaptığı süre boyunca sık sık Emirdağlılar ile bir araya geldiklerini ifade eden Ünlüce, Emirdağlıların vakıf ve dernekleri ile ilişkilerini güçlü tutmaya çalıştıklarını ifade etti. Bundan sonraki süreçte de bu ilişkilerin güçlenerek devam edeceğini kaydeden Ünlüce, “Bu üçlü çok güçlü. Üç başkan adayımızla bu dönemde sizlere hizmet etme isteği ile karşınızdayız. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi. 

ERTOY’DAN KURT VE ÜNLÜCE’YE DESTEK SÖZÜ

Başkan Kurt ve Ünlüce’ye ziyaretleri için teşekkür eden Örenköylüler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ertoy, Emirdağlılar olarak Kurt ve Ünlüce’ye destek olarak belirtti. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.