Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT: “TÜRKİYE’NİN SİZE İHTİYACI VAR”

Başkan Kurt: “Türkiye’nin size ihtiyacı var”

25 Kasım 2022 Cuma

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yenikent İşletme Kooperatifi tarafından Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Kurt, “Kimse kimseyi kandırmasın. Türkiye yönetilemiyor, kötü yönetiliyor. Türkiye’nin size ihtiyacı var. Direnin, hep birlikte bu mücadeleyi yürütelim” dedi. 

Yenikent İşletme Kooperatifi (YENİKENT-KOOP) Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel,  YENİKENT-KOOP Başkanı Hüseyin Ceyhan’ın yanı sıra çok sayıda eğitim emekçisi katıldı. 

Etkinlikte konuşan Başkan Kurt, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Eğitim sisteminde yaşanan sorunları dile getiren Başkan Kurt, atanamayan öğretmenler sorununa dikkat çekti. Başkan Kurt, “Yaklaşık 600 bin atanamayan öğretmen olduğu söyleniyor, ama öğretmen okullarına yüz binlerce öğrenci alınıyor. Kimse kimseyi kandırmasın. Türkiye yönetilemiyor, kötü yönetiliyor. Türkiye’nin size ihtiyacı var. Direnin, hep birlikte bu mücadeleyi yürütelim. Önümüzdeki yıl ülkemiz için çok önemli bir seçim var. Bu seçimde de sizlere ihtiyacımız var. Sizlerin bilgi ve birikiminize ihtiyacımız var. Kendinize iyi bakın. Öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.