Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT’TAN SALI PAZARI’NA ZİYARET

Başkan Kurt’tan Salı Pazarı’na ziyaret

24 Ocak 2024 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yenidoğan Mahallesi’nde kurulan Salı Pazarı'nı gezdi. Pazar esnafıyla, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt’a büyük bir ilgi vardı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yenidoğan Mahallesinde kurulan Salı Pazarı'nı gezen Başkan Kurt, tezgâh açan esnafı tek tek ziyaret ederek pazarcı esnafının halini hatırını sordu, istek, şikâyet ve önerilerini dinledi, işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diledi. 

HERKES HAYAT PAHALILIĞINDAN ŞİKÂYETÇİ

Alışveriş yapan ilçe sakinleriyle de sohbet eden Başkan Kurt, dertlerini dinledi, semtleriyle ilgili talep ve önerilerini aldı. Hayat pahalılığından şikâyetçi olan vatandaşları uzun uzun dinleyen Başkan Kurt’a yoğun bir ilgi vardı. Vatandaşların ve Pazar esnafının sıcak ilgisiyle karşılaşan Başkan Kurt, “Salı Pazarı’nda pazar esnafımızla çay içtik, sohbet ettik, hayırlı işler diledik. Hemşehrilerimizin hallerini hatırlarını sorduk. Odunpazarı için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha ileriye gideceğiz. Hemşehrilerime samimiyetleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Odunpazarı birlikte güzel” dedi. 

Yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar, Başkan Kurt’a Odunpazarı’na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.