Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT SANAYİ ÇARŞISI ESNAFI İLE BULUŞTU

Başkan Kurt Sanayi Çarşısı Esnafı ile buluştu

4 Mart 2024 Pazartesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanayi Çarşısı Esnafı ile bir araya geldi. Sanayi Çarşısı Esnafı ile sohbet eden Başkan Kurt, esnafın talebini dinledi, sorularına cevap verdi. Başkan Kurt, buluşmanın ardından Sanayi Çarşısını gezerek, çarşı esnafını ziyaret etti. Çarşıda bulunan dükkanları gezen Başkan Kurt, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. 
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, esnafla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Son olarak kahvaltıda Sanayi Çarşısı Esnafı ile buluşan Başkan Kurt, esnaf ile bir süre ekonomiden yerel seçimlere birçok konuda sohbet etti. Sanayi Çarşısı Esnafının derdini, taleplerini dinleyen Başkan Kurt, esnafın sorularına cevap verdi. Başkan Kurt, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Sanayi Çarşısı Esnafından Odunpazarı’nda kendisi, Tepebaşı’nda Ahmet Ataç, Büyükşehir’de ise Ayşe Ünlüce için destek istedi. 

KAZIM KURT’UN BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞU ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDE KANUNSUZ İŞ OLMAZ

Konuşmasında Türkiye’nin ekonomik durumuna değinen Başkan Kurt, “Türkiye'nin durumu belli arkadaşlar. Sanayi Çarşısı’nın durumu belli. Eskişehir'in de durumu belli. Siz bu ekonomik sıkıntıyı yaşayan, gören ve çözümünü de bilen insanlarsınız. Bunun sebebi yönetemeyen iktidardır. Daha 8 ay önce Türkiye'yi uçuracağım diye 14 ve 28 Mayıs'ta oyları aldılar. Ama ne yazık ki o zaman mazot 18 liraydı bugün 43 lira. Bu beceriksizlikten, bu yönetimsizlikten kurtulmak için belediye seçimlerinde bir uyarı yapmak lazım. Cumhuriyet Halk Partisi’nin, daha doğrusu muhalefetteki güçlü partinin seçim kazanmasına destek olmanız lazım. Biz, Eskişehir'de düzgün belediyecilik yaptık. Halka dokunan hizmetler yaptık. Halkın temel ihtiyaçlarını karşılayan hizmetler yaptık. Bunun sonucunda da iyi belediyecilik örneği diye gösterildik. O nedenle görevimize devam etmek istiyorum. Odunpazarı’nda, Eskişehir’de yapmak istediğimiz daha çok şey var” dedi.  Kazım Kurt’un Belediye Başkanı olduğu Odunpazarı Belediyesi’nde kanunsuz iş olmayacağını dile getiren Başkan Kurt, “Ben TOKİ'nin yaptığı inşaata bile mühür vurdum. Kural varsa herkes için var. Devlet için de geçerli, vatandaş için de geçerli. Birtakım kurallara tabi olacaksın. Devlet yaparken o kurallar olmayacak, olmaz öyle şey.  Frenci Haydar, lastikçi Kadir gelip inşaat yaparken hangi kurallara tabiysen,  o kural herkes için geçerli. Ayrımcılık yok. Doğru yapacaksın işini” diye konuştu.Başkan Kurt, konuşmasının ardından Sanayi Çarşısı Esnafının sorularını cevapladı. Başkan Kurt ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Sanayi Çarşısı Esnafı, böyle bir buluşmayı organize ettiği için Başkan Kurt’a teşekkür etti. Sanayi Çarşısı Esnafı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Başkan Kurt’a başarılar diledi.  

Başkan Kurt, buluşmadan sonra Sanayi Çarşını gezdi. Esnafla bir araya gelen Başkan Kurt, esnafa hayırlı işler diledi. Esnafın talebini dinledi. Esnafla sohbet ederek, sorularını cevapladı. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.