Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT ORHANGAZİ MAHALLESİNDE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Kurt Orhangazi Mahallesinde kadınlarla bir araya geldi

25 Ocak 2023 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Orhangazi Mahallesinde bulunan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Halk Merkezi’nde kadınlarla bir araya geldi. Kadınlara Odunpazarı’nda gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Başkan Kurt, ardından da kadınların sorularına cevap verdi. Buluşmada konuşan Başkan Kurt,  halk merkezlerinin kültür merkezi ve okul gibi düşünülmesi gerektiğini söyledi. Halk merkezlerinin kapılarının kadınlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, “Burada gününüzü, eğlencenizi düzenleyin. Sohbet edin. Kitap okuyun. Odunpazarı Belediyesi her zaman yanınızda. Odunpazarı’nda Kadınları ve Çocukları Mutlu Bir Odunpazarı için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, halk merkezlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Kurt son olarak Orhangazi Mahallesinde bulunan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Halk Merkezini ziyaret etti. Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Halk Merkezini gezen Başkan Kurt, gerçekleştirilen atölyelere katıldı. Eğitmen ve katılımcılardan atölyeler hakkında bilgi aldı. Ardından da halk merkezinde gerçekleştirilen buluşmaya katıldı. Halk merkezi kursiyerleri ve mahalle sakinlerinin de katıldığı buluşmada Başkan Kurt, kadınlarla sohbet etti. Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Onların sorularını cevapladı. 

KADINLARI VE ÇOCUKLARI MUTLU BİR ODUNPAZARI İÇİN ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Odunpazarı’nda kadınlar boş zamanlarını kaliteli geçirsin, yeni şeyler öğrensin ve aile bütçelerine katkıda bulunsun diye halk merkezleri açtıklarını kaydeden Başkan Kurt, “Odunpazarı’nda ekonomik bağımsızlığını kazanan, kendi ayakları üzerinde güvenle durabilen kadınların sayısının artmasını istiyoruz. Bunun içinde halk merkezleri açıyor, bu halk merkezlerinde atölyeler düzenliyoruz. Halk merkezlerini kültür merkezleri gibi değerlendirin. Yeni şeyler öğrenin, üretin ve ürettiklerinizi de ekonomiye kazandırın diye çalışıyoruz. Burada gününüzü, eğlencenizi düzenleyin. Sohbet edin. Kitap okuyun. Odunpazarı Belediyesi her zaman yanınızda. Odunpazarı’nda Kadınları ve Çocukları Mutlu Bir Odunpazarı için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.