Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT ÖĞRENCİ KULÜPLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Kurt öğrenci kulüpleri ile bir araya geldi

11 Mart 2022 Cuma

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir’de bulunan 3 üniversitenin öğrenci kulüpleri ile bir araya geldi. Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya 60 öğrenci kulübü katılırken, Başkan Kurt öğrencilere sürpriz yaparak toplantıya Şair, Yazar ve Akademisyen Ataol Behramoğlu ile birlikte katıldı. Başkan Kurt, toplantıda gençlerin talep ve sorunlarını dinlerken; gençler de Başkan Kurt’a gençleri bir araya getirdiği ve kendilerini dinlediği için teşekkür etti. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ‘Gençlik Gelecek’ düşüncesi ile çalışmalarına devam ediyor. Başkan Kurt, son olarak Anadolu, Osmangazi ve Eskişehir Teknik Üniversitesinde aktif olarak çalışma yürüten öğrenci kulüpleri ile bir araya geldi. Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya 60 öğrenci kulübünün başkan, başkan yardımcısı ve aktif üyeleri katıldı. Akademisyenlerin de yer aldığı toplantıya Başkan Kurt, Şair, Yazar ve Akademisyen Ataol Behramoğlu ile birlikte geldi. Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi çalışanlarının da yer aldığı toplantıda Başkan Kurt, gençlerin taleplerini dinleyerek notlar aldı. 

 “ÜNİVERSİTELER ÖZGÜRLÜĞÜN, DEMOKRASİNİN VE KATILIMIN İŞLEDİĞİ KURUMLAR OLMALI”

Toplantıda öğrenci kulüpleri, Başkan Kurt’a yaptıkları çalışmalar ve düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgi verdi. Gençlerle sohbet eden Başkan Kurt, onlara bazı önerilerde de bulundu. Odunpazarı Belediyesi’nin Eskişehir Avrupa Birliği Derneği birlikte; 17,18 ve 19 Mayıs tarihlerinde Kanlıkavak Parkında  “Odunpazarı 3D Gençlik Festivali düzenleyeceğini söyleyen Başkan Kurt, gençleri ‘Dinleme, Diyalog, Dayanışma’ anlamına gelen 3 D Gençlik Festivaline  davet etti. Başkan Kurt, “Odunpazarı 3D Gençlik Festivali için öğrenci kulüpleri ile işbirliğine hazırız. Gelin bu festivali birlikte yapalım” dedi. Toplantıya katılan gençlere teşekkür eden Başkan Kurt, gençlerin Türkiye’nin aydınlık geleceği olduğunu belirtti. Odunpazarı Belediyesi olarak gençlerin yanında olmayı sürdüreceklerini kaydeden Başkan Kurt, üniversitelerin özgürlüğün, demokrasinin ve katılımın işlediği kurumlar olması gerektiğine dikkat çekti. 

“BİZİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”
Toplantıya katılan gençler ise kendilerine ve kulüplerine verdiği destek için Başkan Kurt’a teşekkür etti. Başkan Kurt’un gençlere yönelik sözlerinin heyecan verdiğini dile getiren gençler, “Böyle bir toplantı yaparak bizleri bir araya getirdiğiniz; bizi ve taleplerimizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz. Bizler, Odunpazarı Belediyesi ile iş birliği yapmaya hazırız” diye konuştu. 

“HEM KENDİNİZİ GELİŞTİRİN HEM DE BİRLİKTE HAREKET EDEREK GÜZELLİKLER YARATIN”

Toplantının sonunda konuşan Ataol Behramoğlu, gençleri bir arada görmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Arkadaşlarımı dinlerken, kendimi 1960’lı yıllardaki gençliğimi yaşıyormuş gibi hissettim. Böyle bir toplantı düzenledikleri ve böyle bir gençlik birimine sahip oldukları için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum. Arkadaşlarımı dinlerken de çok mutlu oldum, çünkü bu kadar çok kulüp olduğunu bilmiyordum. Bu hayatla, ülkeleri ile ilgili olmak demektir ve bu çok önemli. Sevgili arkadaşlar, maalesef Türkiye belki de bütün tarihinin en olumsuz zamanlarını yaşamakta. Dolayısıyla, sizlerin varlığı çok önemli. Lütfen böyle devam edin. Hem kendinizi geliştirin hem de birlikte hareket ederek güzellikler yaratın. Ülkemizin, buna ihtiyacı var. Çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum” dedi.  

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.