Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT MAÇ ÖNCESİ GENÇ FUTBOLCULAR İLE BULUŞTU

 Başkan Kurt maç öncesi genç futbolcular ile buluştu

21 Kasım 2022 Pazartesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türkiye Futbol Federasyonu Play-Off’un ilk maçı öncesinde Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü U-16 takımı ile bir araya geldi. Futbolculara Play Off öncesi başarılar dileyen Başkan Kurt, genç futbolculara Serhan Asker’in “Efsane Değil İnsanım” adlı kitabını hediye etti. 

Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü U-16 takımı,  Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Play-Off maçlarına katılmaya hak kazandı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da Play- Off’un ilk maçı öncesinde Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü U-16 takımı ile buluştu. Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Adnan Evren Olcay, teknik kadro ve Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ahmet Bingöl’ün de yer aldığı buluşmaya yaklaşık 30 futbolcu katıldı. 

Sezon değerlendirmesinin da yapıldığı buluşmada, teknik kadro ve genç futbolcular Başkan Kurt’a başarı sözü verdi. 

Genç futbolculara, Play Off öncesi başarılar dileyen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak genç sporcuların her zaman yanında olduklarını söyledi. Gençlere, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli ve yüksek seviyeli muhafızlar ister.” sözünü hatırlatan Başkan Kurt, Türkiye’nin umudunun gençlikte olduğunun altını çizdi. Başkan Kurt, genç sporculara Serhan Asker’in “Efsane Değil İnsanım” kitabını hediye etti. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.