Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT, İFTARINI EMEK MAHALLESİ SAKİNLERİYLE YAPTI

Başkan Kurt, iftarını Emek Mahallesi sakinleriyle yaptı

7 Nisan 2024 Pazar

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftarda Emek Mahallesi İlk Adım Düğün Salonu’nda Odunpazarı Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. İftar öncesinde vatandaşlarla sohbet ederek halini hatırını soran Başkan Kurt, iftarını vatandaşlarla birlikte yaptı. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, iftarını Emek Mahallesinde hemşehrileri ile beraber yaptı. Odunpazarı Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca Emek Mahallesi’nde bulunan İlk Adım Düğün Salonu’nda kurulan iftar sofrasına katılan Başkan Kurt, Emek Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Kurt, iftar öncesinde bir süre vatandaşlarla sohbet etti, hayırlı ramazanlar diledi. İftara katılanların Ramazan Bayramını da kutlayan Başkan Kurt, kendisi ile fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmeyerek bol bol fotoğraf çektirdi. Başkan Kurt ile çok sayıda Emek Mahallesi sakininin katılığı iftar yemeğinde, okunan duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı. 

İFTAR YEMEĞİ İKRAMI 7 NİSAN’DA SONA ERECEK
Odunpazarı Belediyesi; 71 Evler Mahallesi’nde Kafkas Caddesi ile Hümeyra Sokak kesişimine, Yenidoğan Mahallesi’nde Çamkoru Sokak’ta bulunan Odunpazarı Belediyesi Ana Hizmet Binası karşısına,  Büyükdere Mahallesi’nde Sarılar Sokak’a ve Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan Hicri Sezen Meydanı’na 1000’er kişilik sabit iftar çadırı kurdu. Sabit Çadırın dışında Emek Mahallesi’nde bulunan İlk Adım Düğün Salonu’nda da her gün 1000 kişiye iftar yemeği ikram ediliyor. Odunpazarı Belediyesi’nin Ramazan Ayı boyunca her gün 5000 kişiye yapılan iftar yemeği yemek ikramı, 7 Nisan Pazar günü sona erecek. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.