Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT, BELEDİYE-İŞ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Kurt, Belediye-İş ile bir araya geldi

7 Nisan 2021 Çarşamba

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi’nin yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde 12. Olağan Kurultayı ile yeni başkan ve yönetim kurulunu belirleyen Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Belediye-İş Sendikası’nın yeni Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ODUNPAZARI’NDA SENDİKASIZ İŞÇİ YOK

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un her zaman işçiden yana olduğunu belirten Kemal Azak, “Başkan Kurt bugüne kadar hep işçiden yana oldu. Her zaman işçi haklarını savundu, işçilerin sendikalı olması için bizlere yol gösterdi. Odunpazarı Belediyesi’nde şimdi sendikasız işçi yok. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi’nin gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Kurt, örgütlenme özgürlüğünü, sendikal hakları sonuna kadar savunacağının altını çizdi. Emeği ile geçinenlerin ülke yönetiminde söz sahibi olmasının sağlanması gerektiğini vurgulayan Başkan Kurt, Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi’nin yeni yönetime başarılar dileyerek, Odunpazarı Belediyesi olarak sendikalar ile işbirliğinde olmaya devam edeceklerini dile getirdi.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.