Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

BAŞKAN KURT 71 EVLER MAHALLESİNE GİTTİ VATANDAŞI VE ESNAFI DİNLEDİ

Başkan Kurt 71 Evler Mahallesine gitti vatandaşı ve esnafı dinledi

23 Haziran 2022 Perşembe

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen alan çalışmaları ile Odunpazarı’nda bulunan mahalleleri adım adım geziyor.  Son olarak 71 Evler Mahallesine giden Başkan Kurt, mahalle sakinleri ve esnafının derdini, taleplerini dinledi; girdiği bakkal, manav ve kasaptan da fiyatlar hakkında bilgi aldı. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 71 Evler Mahallesi Alan Çalışmasına katıldı. CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, ilçe yöneticileri ve parti üyelerinin de katıldığı alan çalışmasında Başkan Kurt ve Çınar, 71 Evler Mahallesini gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Rahmi Çınar ile birlikte 71 Evler Mahallesinde bulunan market, manav, kasap, kahvehane, restoran ve işyerlerini gezen Başkan Kurt, esnafın derdini ve çözüm önerilerini dinleyerek notlar aldı. Başkan Kurt ve Çınar gittikleri mahallelerde kiminle konuşursa konuşsun esnafın da mahallelinin de ortak sorunu; ekonomik kriz, hayat pahalılığı, gıda fiyatlarının yüksekliği ve işsizlik. Başkan Kurt ve Çınar, mahallede gezerken 71 Evler Mahallesi Muhtarlığına da gitti. Muhtar Veysel Gaznepoğlu ile bir araya gelen Başkan Kurt ve Çınar, bir süre Gaznepoğlu ile mahallelinin sorunları ve talepleriyle ilgili sohbet etti. 

EKONOMİDE KAYIŞ KOPTU

Başkan Kurt, mahalleyi gezerken akaryakıt istasyonlarını da ziyaret etti. Benzin ve mazot fiyatlarını inceleyen Başkan Kurt, akaryakıt istasyonlarının çalışanları ve müşterileri ile sohbet etti. Mazot ve benzin fiyatlarının her gün arttığına dikkat çeken Başkan Kurt, bu durumun artık katlanılamaz boyutlara ulaştığını vurguladı. Başkan Kurt: “Askıda ekmek, dünkü poğaça, boş baklava, tezgah artığı çıkma meyve sebze, dilimle karpuz, bardakla ayçiçek yağı, 30 lira mazot… Ekonomide kayış koptu. Siyasal iktidar bu ülkeyi yönetemiyor. Türkiye'nin bu çıkmazdan kurtulması lazım” dedi. 
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.