Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ATA'YA SAYGI FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Ata'ya Saygı Fotoğraf Sergisi açıldı

28 Ekim 2021 Perşembe

Odunpazarı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Ata'ya Saygı Fotoğraf Sergisi açtı. Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi'nde bulunan serginin açılışına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra Osman Yaşar Tanaçan ve çok sayıda fotoğraf sever katıldı.

Odunpazarı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını bir dizi etkinlik ile kutluyor. Cumhuriyet’in ilan edilmesinin 98’inci yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Odunpazarı Tarihi Bölgede bulunan Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi'nde Ata'ya Saygı Fotoğraf Sergisi açıldı. Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi Arşivi'nde bulunan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet tarihi ile ilgili fotoğrafların bulunduğu serginin açılışında konuşma yapan Osman Yaşar Tanaçan, Türkiye’nin en önemli gününün anlamını taşıyan bu etkinlikte yer almaktan onur duyduğunu söyledi. Atatürk’ün gerçek bir dünya lideri olduğunun altını çizen Tanaçan, “Atatürk, dünyaya gelmiş en önemli liderdir. Bu yüzden Atatürk’e tüm dünya saygı duyuyor. Bizler de o’nun kıymetini bilip, ülkemizi istediğimiz seviyeye çıkarmak için, Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız” dedi. 

Konuşmaların ardından, Başkan Kurt ve fotoğraf severler sergiyi gezdi. Fotoğrafları inceleyen Başkan Kurt, sergide bulunan fotoğraflar hakkında bilgi aldı. Ata'ya Saygı Fotoğraf Sergisi, büyük beğeni topladı.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.