ALAEDDİN YAVAŞÇA ODUNPAZARI’NDA ANILDI

Alaeddin Yavaşça Odunpazarı’nda anıldı

14 Haziran 2022 Salı

Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Türk Müziği Korosu, Türk musikisinin önemli isimlerinden biri olan Alâeddin Yavaşça Anma Konseri düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Alâeddin Yavaşça Anma konserinin şefliğini Ergün Elibaş yaptı. Eskişehirli müzik severlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Odunpazarı Belediyesi Türk Müziği Korosu, birbirinden eşsiz eserleri sanatseverler ile buluşturdu.

2 bölümden oluşan konser programının ilk bölümünde Türk Müziği korosu tarafından “Ne günah etse açılmaz iki gönlün arası”, “Kimseyi böyle perişan etme Allah'ım yeter”, “Boğaziçi şen gönüller yatağı” gibi eserler seslendirildi.

Konserin ikinci bölümünde ise “Gönlümün bülbülüsün, aşk bahçemin gülüsün”,  “Geçmesin günümüz sevgilim yasla”, “Gülen gözlerin mânâsı derin” gibi birbirinden özel eserler solistler tarafından seslendirildi.

Konser sonunda müzikseverler Odunpazarı Belediyesi Türk Müziği Korosu’nu ayakta alkışladı