Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

AÇIK OTO PAZARI YENİDEN HİZMETE AÇILDI

Açık Oto Pazarı yeniden hizmete açıldı

8 Mart 2021 Pazartesi

Odunpazarı Belediyesi tarafından hizmete sunulan Açık Oto Pazarı, kontrollü normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmet vermeye başladı. Koronavirüse karşı tüm tedbirlerin alındığı Açık Oto Pazar’ına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  

Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı İnşaat Sağlık Turizm Tanıtım Hizmetleri San. ve Tic. AŞ tarafından hizmete sunulan ‘Açık Oto Pazarı’ kontrollü normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete açıldı. 75. Yıl Mahallesi’nde yer alan Oto Center bitişinde hizmet veren Açık Oto Pazarı, ikinci el otomobil alım satımı yapmak isteyen vatandaşların, her türlü mevsim koşulu altında hizmet almalarını sağlayacak şekilde düzenlendi. 

8 bin 421 metrekare alanda, 500 araçlık kapasiteye sahip olan Odunpazarı Açık Oto Pazarı’nda, Odunpazarı Belediyesi tarafından koronavirüse karşı her türlü önlem alındı. Odunpazarı Açık Oto Pazarı’na gelen vatandaşlar restoran, kafeterya ve dinlenme alanlarından faydalanabildiği gibi, ekspertiz gibi hizmetlerden de yararlandı. Odunpazarı Açık Oto Pazarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Araç alıp satmak için açık oto pazarına gelen vatandaşlar da, hizmete açılan pazardan dolayı Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.