2024 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

2024 yılı Ocak ayı meclis toplantıları tamamlandı

5 Ocak 2024 Cuma

Odunpazarı Belediyesi 2024 yılı Ocak ayı meclis toplantısı 2. birleşim 1. oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Meclis toplantısında 4 gündem maddesi görüşüldü. Komisyon raporları okunarak oylandı.

Odunpazarı Belediyesi Meclis’inin bir sonraki toplantısının 1 Şubat 2024 Perşembe günü saat 17:00’de Meclis Salonunda yapılmasına karar verildi.

Öte yandan meclis toplantısına katılan LÖSEV Eskişehir İl Koordinatörü Yelda İlker, LÖSEV’in isminin bir parka verilmesinden dolayı Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve meclis üyelerine teşekkür etti.