Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ÖĞRENCİLERDEN ÇEVRECİ BELEDİYEYE ÇEVRECİ PROJE

Öğrencilerden çevreci belediyeye çevreci proje

8 Kasım 2021 Pazartesi

Avrupa Birliği Çevre Projeleri için geliştirdikleri ‘İklim Değişikliği Projesi’ ile 146 ülkeden 250 Mükemmel Okul arasına giren Özel OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, öğrenciler Başkan Kurt’a projelerini anlattı. Başkan Kurt da Odunpazarı Belediyesi’nin çevreci çalışma ve projeleri hakkında bilgi verdi. 

Özel OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Müdür Yardımcısı Bülent Seğmen, okul öğretmenleri ve öğrencilerin yer aldığı ziyaret Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. Başka Kurt’a Özel OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi veren Müdür Yardımcısı Bülent Seğmen, Avrupa Birliği Çevre Projeleri için geliştirdikleri İklim Değişikliği Projesi ile 146 ülkeden 13 bin okul içinde ilk 250 Mükemmel Okul arasına girdiklerini anlattı. Geliştirdikleri proje hakkında Başkan Kurt’a sunumunu yapan Seğmen, geliştirdikleri projede, Odunpazarı Belediyesi ile işbirliği yapmak istediklerinin altını çizdi. 

“İKLİM KRİZİNE KARŞI ÇEVRECİ, EKONOMİK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR POLİTİKALAR GELİŞTİRİYORUZ”

Özel OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin küresel iklim krizine karşı çevreci, ekonomik ve sürdürülebilir politikalar geliştirdiğini söyledi. Odunpazarı Belediyesi 

olarak, sağlıklı yaşamın, sağlıklı ve temiz bir çevreyle mümkün olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini ifade eden Başkan Kurt, geliştirdikleri Arıköy, Solucan Gübresi Üretim Tesisleri, Güneş Enerji Santrali ve tarımsal faaliyetler konusunda öğrencilere bilgi verdi. 

Başkan Kurt, Özel OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerini geliştirdikleri proje nedeni ile tebrik etti.
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.