3. EMEK-ŞİİR ÖDÜLLERİ ŞARTNAMESİ

3. EMEK-ŞİİR Ödülleri Şartnamesi

9 Ocak 2024 Salı

ŞARTNAME

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) tarafından üçüncüsü düzenlenecek olan EMEK-ŞİİR Ödülleri Şartnamesi;

1. Ödül, sağlık ve sosyal hizmet emekçileri adına düzenlenmiş olup, 01.06.2023 ile 01.06.2024 tarihleri arasında yayınlanmış şiir kitaplarını kapsamaktadır. Ödül için her eser sahibi kendi adına bir eseriyle başvurabileceği gibi yayınevleri ve jüri üyeleri de aday önerebileceklerdir.
2. Eser sahibinin 35 yaşını doldurmaması gerekmektedir.
3.  Gönderilen eserlerde çağdaş bir dünya ve şiir görüşü, şiirin gerektirdiği estetik ve dil bilinci temel ölçüt olacaktır.
4. Ödüle katılacak eserler 5 (beş) adet olmak üzere belirtilen adrese ayrı bir zarfta kısa özgeçmiş ve iletişim adresiyle birlikte gönderilecektir. Kargodan dolayı oluşacak aksaklıklardan ödül komitesi sorumlu değildir.
5. Ödül bir kişiye verilecek, bölüştürülmeyecektir.
6. Ödül için gönderilmiş kitaplar sahiplerine geri gönderilmeyecektir.
7. Son başvuru tarihi 1 Haziran 2024 çalışma saati bitimine kadardır.
8. Kazanan esere Odunpazarı Belediyesi’nin tarafından bir plaket ve 15.000 TL ödül verilecektir.
 9. Seçici Kurul: Birtürk Özkavak, Betül Dünder,  Emel İrtem, Ayşegül Tözören ve Eylem Lodos’tan oluşmaktadır.
10.Eserler 5 (beş) adet olmak üzere Dr. Birtürk Özkavak  71 Evler Aile Sağlığı Merkezi- 71 Evler Mah. Dolunay Sok. No 98 Odunpazarı/ Eskişehir adresine gönderilecektir.
11.Ödül sonucu SES Kuruluş Yıldönümü olan 1 Ağustos 2024 günü açıklanacaktır.
12. Ödüle, seçici kurulda yer alan isimlerin birinci dereceden akrabaları ile Odunpazarı Belediyesi çalışanları ve SES Eskişehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri katılamayacaktır.