Sosyal Yaşam Merkezi

Yatırım Değeri
Göreve geldiğinden bugüne kadar gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik çalışmaları ile mutlu bir kentsel yaşamının oluşturulmasına büyük katkı sağlayan Odunpazarı Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın hizmetine sunulan Odunpazarı Belediyesi, İki Eylül Caddesi Merkez Postane karşısı (Türk Telekom Binası) 5. 6. ve 7. katlarda eğitimlerine devam ediyor.

Kadın Yaşam Merkezi ve Çocuk Yaşam Merkezi olarak iki farklı alanda, yediden yetmişe tüm vatandaşlara hizmet veren Sosyal Yaşam Merkezinde; çocuklara yönelik Bilgisayar ve İnternet Salonu, Okuma Salonu, Satranç, Sinema ve Tiyatro çalışmalarının yanı sıra Ortaokul öğrencilerine yönelik Meslek Tanıtım Günleri düzenlenmektedir. Bayanlara yönelik Spor Salonunda ise Step-Aerobik, Plates ve Kondisyon Aletleri ile çalışma gibi birçok alternatiften oluşan hizmetler bir arada sunulmaktadır.

Toplantı, Eğitim ve Seminer Salonunda, Odunpazarı Belediyesi ile Kosgeb işbirliğinde kent halkımızın girişimcilik ruhunu öne çıkaran girişimcilik kursları verilmektedir.

18 yaş ve üzeri bayanlar ile 07-14 yaş arası çocuklara hizmet veren ve modern donanımının yanı sıra üyelerine eğlence ve eğitimi bir arada sunan Odunpazarı Belediyes Sosyal Yaşam Merkezi’nin kent halkından gördüğü ilginin önemine değinen Odunpazarı Belediye Başkanı, merkez ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Sosyal ve Kültürel Belediyeciliğin en seçkin örneklerini tüm çalışmalarımızda hissettirmeye devam edeceğiz” dedi.
  • Sosyal Yaşam Merkezi