Sokaktaki dostların evleri çoğalıyor

"Odunpazarı Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanlar için kulübeler yapmaya devam ediyor."

Sokaktaki dostların evleri çoğalıyor
Odunpazarı Belediyesi, hayvan dostu uygulamaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Odunpazarı Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanlar için kulübeler yapmaya devam ediyor.

Odunpazarı İlçesi’nde bulunan bazı park ve mevkilere köpek kulübeleri yerleştiren Odunpazarı Belediyesi, sokak hayvanları için gerçekleştirdiği duyarlı çalışmalara devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyelerinde özel olarak hazırlanan kulübeler, Odunpazarı ilçe sınırları içerisinde belirlenen alanlara yerleştiriliyor.

Ekipler son olarak; 75. Yıl, Akarbaşı, 71 Evler, Emek, Deliklitaş, Gültepe, Ihlamurkent, Kırmızıtoprak, Vişnelik, Osmangazi, Arifiye ve Paşa Mahallelerinde belirlenen yerlere köpek kulübeleri yerleştirdi.

Yetkililer hayvanların zorlu kış şartlarından ve soğuk havalardan etkilenmemesi için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

• Sokaktaki dostların evleri çoğalıyor
13.01.2018 11:19