Kırmızıtoprak’ta coşkulu yılbaşı

"Odunpazarı Belediyesi’nin yılbaşı etkinlikleri kapsamında Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde de etkinlik düzenlendi."

Kırmızıtoprak’ta coşkulu yılbaşı
Odunpazarı Belediyesi Kırmızıtoprak Halk Merkezi ,Odunpazarı Kent Konseyi Kırmızı Toprak Mahalle Meclisi ile birlikte Kırmızı Toprak Halk Merkezinde düzenlenen '' Yeni Yıl '' etkinliği büyük bir çoşkuyla gerçekleşti.

Mahalle sakinlerini biraraya getiren, komşuluk ilişkilerini güçlendiren, birlik ve beraberlik içinde, paylaşmayı çoğaltan gecede Kırmızıtoprak Mahallesinde yaşayan ama birbirini tanımayan bir çok mahalleyi bir araya geldi.

Gerçekleştirilen etkinliğe sanatçı Kerem Aksen gönüllü olarak katıldı. Etkinliğe ayrıca Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru da katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Başkan Kurt, “2017 yılının tüm olumsuzlukları gitsin” diyerek sözlerine başladı. Başkan Kurt, “Türkiye’ye, Eskişehir’e  ve Kırmızıtoprak’a barış, sevgi, dostluk, kardeşlik ve huzur gelsin. Burada gördüğüm canlı ve eğlenceli tablo için sizleri tebrik ediyorum. İşte halk merkezleri böyle olmalı. Halkımız kaynaşsın dertlerini unutsun istiyoruz” dedi.

KOCA ÇINARLAR YILBAŞI KUTLADI

Odunpazarı Belediyesi’nin yılbaşı etkinlikleri kapsamında Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde de etkinlik düzenlendi. Koca Çınar Yaşam Merkezi müdavimleri düzenlenen etkinlikte yeni yılı kutladı.

• Kırmızıtoprak’ta coşkulu yılbaşı
29.12.2017 15:19