ETİ Sosyal Bilimler Lisesi Okul Aile Birliği’nden Başkan Kurt’a teşekkür ziyareti

"ETİ Sosyal Bilimler Lisesi Okul Aile Birliği Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti."

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete; ETİ Sosyal Bilimler Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Hacer Durusu ile Okul Aile Birliği Üyeleri katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Kurt, bir süre Durusu ve Okul Aile Birliği Üyeleri ile sohbet etti.

Daha önce ETİ Sosyal Bilimler Lisesi’nin çevre düzenlemesi için Başkan Kurt ile görüştüklerini söyleyen Durusu, gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmasının bir kısmının tamamlandığını kaydetti. Durusu, taleplerini kabul ederek ETİ Sosyal Bilimler Lisesi’nde çevre düzenleme çalışması başlatan Başkan Kurt’a teşekkür etti.

Hacer Durusu ve Okul Aile Birliği Üyeleri’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin her zaman öğrenci ve velilerinin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini vurguladı.

06.12.2017 13:48