Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Kurt’u ziyaret etti

"Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Kurt’u ziyaret etti"

Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Kurt’u ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, demokratik kitle örgütleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Son olarak Başkan Kurt’u Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Asiye Meriç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Kurt’a Eskişehir ve Odunpazarı için gerçekleştirdiği projeler için teşekkür eden Meriç, Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Mezunlar derneğine şimdiye kadar verdiği destek ve katkılar için teşekkür etti.

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu’na ziyaretleri ve övgüleri için teşekkür eden Başkan Kurt, demokratik kitle örgütlerinin demokrasilerin temelini oluşturduğunu kaydetti. Bu nedenle de Odunpazarı Belediyesi olarak demokratik kitle örgütleri ile çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Kurt, Meriç ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

15.09.2017 15:52