Kırmızıtoprak Halk Merkezi’nden barınağa ziyaret

"Odunpazarı Belediyesi Kırmızıtoprak Halk Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler velileri, Odunpazarı Hayvan Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti."

Kırmızıtoprak Halk Merkezi’nden barınağa ziyaret

Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi’ne gelen Kırmızıtoprak Halk Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler ve velilerden oluşan 70 kişilik bir grup, burada hayvanları yakından tanıma fırsatı buldu.

Barınakta bakım ve tedavi gören dostları ile buluşan öğrenci ve velilere hayvanların da tıpkı insanlar gibi hakları olduğu anlatıldı. Ziyaretleri sırasında barınaktaki hayvanlarla yakından ilgilenen öğrenci ve veliler, en çok da yavru hayvanları sevdi.

• Kırmızıtoprak Halk Merkezi’nden barınağa ziyaret
12.09.2017 12:25