Odunpazarı’na yeni kreş

"Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda 10 gündem maddesi görüşüldü."

Odunpazarı’na yeni kreş
Odunpazarı Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantıları 11’inci Birleşim 1’nci Oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt başkanlığında yapıldı.Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda 10 gündem maddesi görüşüldü.

İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU

Toplantıda Odunpazarı Belediyesi bünyesinde kurulan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün kuruluş amaç ve esasları ile ödenek açılması ve aktarılması maddesi görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi.

BÜYÜKDERE MAHALLESİ’NE YENİ KREŞ

Öte yandan Büyükdere Mahallesi’nde yapılacak kreş içinde ilk adım atıldı. Mülkiyeti Odunpazarı Belediyesi’ne ait olan arsa üzerine hayırsever işadamı Fevzi Kabul tarafından yaptırılacak kreş için görüşülen gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

2015 yılı bir sokak ile 2016 yılı içinde yapılmış olan asfalt ve tretuvar çalışmalarından harcamalara katılım payının alınmasıyla ilgili gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edildi.
Bir sonraki Odunpazarı Belediyesi meclis toplantısının 5 Mayıs 2017 Cuma günü saat 17.00’de yapılmasına karar verildi.

05.05.2017 08:37