Başkan Kurt, “Hedefimiz profesyonel sporcular çıkarmak”

"Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarıspor U19 takımıyla bir araya geldi."

Başkan Kurt, “Hedefimiz profesyonel sporcular çıkarmak”

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Eskişehir U19 liginde şampiyonluk sevinci yaşayan sporcular Başkan Kurt’a kupalarını takdim etti. Sporcular, Odunpazarı Belediyesi ve Başkan Kurt’un verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Türkiye Şampiyonası 1.grup maçları için Kütahya Gediz’e gidecek olan Odunpazarıspor, Başkan Kurt’a şampiyonluk sözü verdi.

Başkan Kurt, Odunpazarıspor’un başarısından dolayı sporcuları tebrik etti. Spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini bir kez daha hatırlatan Başkan Kurt, “Bizim amacımız sizin gibi başarılı sporculardan profesyonel sporcular çıkarmak istiyoruz. Eskişehirspor’un yeni stadyumunu hepiniz biliyorsunuz. İşte orada oynamayı hayal edin. Başarılarınızın devamını dilerim. Türkiye Şampiyonasında da büyük bir başarıyla şampiyon olarak geleceğinize inanıyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Başkan Kurt, Odunpazarıspor U19 takımı ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve takımı Kütahya Gediz’e uğurladı.

• Başkan Kurt, “Hedefimiz profesyonel sporcular çıkarmak”
04.05.2017 11:28