Çakırözer Zeytindalında çocuklarla buluştu

"Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediyesi Zeytindalı Çocuk Merkezini ziyaret etti."

Çakırözer Zeytindalında çocuklarla buluştu

Ziyaret sırasında çocuklarla koyu bir sohbet gerekçeleştiren Çakırözer, merkez yetkililerinden gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AKIL VE ZEKA OYUNLARI ÇOCUKLAR İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Zeytindalı Çocuk Merkezinde yaklaşık iki yıldır devam eden Akıl ve Zeka oyunları atölyesini de ziyaret eden Çakırözer, çocuklarla zeka oyunları oynadı. Sunulan hizmetin önemine dikkat çeken Çakırözer, tüm çocukları Zeytindalı Çocuk Merkezine davet etti.

TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK

Odunpazarı Belediyesi Zeytindalı Çocuk Merkezinin tüm ülkeye örnek bir proje olduğunu söyleyen Çakırözer, sunulan hizmetlerden oldukça etkilendiğini ve ilerleyen dönemde yeninden Zeytindalı Çocuk Merkezini ziyaret edeceğini kaydetti.

VELİLERDEN ANLAMLI TEŞEKKÜR

Gerçekleştirdiği ziyarette merkezden yararlanan çocukların aileleri ile de bir araya gelen Çakıözer, ailelerin istek ve beklentilerini dinledi.

Çakırözer’e Zeytindalı Çocuk Merkezinden duydukları memnuniyeti dile getiren veliler, Zeytindalı Çocuk Merkezi gibi merkezlerin il genelinde artmasını istediklerini vurguladılar.

• Çakırözer Zeytindalında çocuklarla buluştu
17.04.2017 14:10