Emek Halk Merkezi bilgisayar kursu öğrencilerine anlamlı kutlama

Emek Halk Merkezi bilgisayar kursu öğrencilerine anlamlı kutlama
Odunpazarı Belediyesi’nin Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezi ile birlikte sürdürdüğü “herkes için kütüphane” projesi kapsamında temel bilgisayar eğitimi alan kadınlarına anlamlı bir sürpriz yapıldı.

Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen programda temel bilgisayar eğitimi alan kadınların “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” kutlanarak, karanfil armağan edildi.

Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezi tarafından oluşturulan bilgisayar laboratuarında düzenlenen programda duygulu anlar yaşayan kadınlar, anlamlı sürpriz için belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

Herkes için kütüphane projesi kapsamında özellikle temel bilgisayar kullanımı konusunda önemli bir aşama kaydettiklerini kaydeden kadınlar, projeye dahil olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

• Emek Halk Merkezi bilgisayar kursu öğrencilerine anlamlı kutlama
13.03.2017 11:49