Öğrenciler Hayan Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti

"Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği yapmaya devam ediyor."

Öğrenciler Hayan Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti

Şehit Barış Öztürk Ortaokulu, toplum hizmetleri projesi kapsamında Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Hayvan Sağlık Merkezini ziyaret etti.

118 kız, 101 erkek öğrenci ve 6 öğretmenin yer aldığı ziyarete CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’ta katıldı. Öğrenciler, Hayvan Sağlığı Merkezine proje kapsamında bir miktar kedi ve köpek maması getirdi.

Çakırözer, öğretmen ve öğrencilere Hayvan Sağlığı Merkezini gezdiren Başkan Kurt, hayvanlarla insanların güzel dostluklar kurabileceğini belirtti. Başkan Kurt, hayvan sahiplenmek isteyenlerin petshoplardan satın almak yerine, barınaklardan bakıma muhtaç hayvanları ücretsiz sahiplenebileceğini vurguladı.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’de öğrencilere hayvan hakları ve önemi hakkında bilgi verdi.Başkan Kurt’un çağrısı üzerine, aynı gün öğleden sonra Alper ve Dilara Çetin isimli ikiz kardeşler ailesiyle birlikte Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezini ziyaret ederek yavru bir köpek sahiplendi. Ayrıca öğrencilerin yanlarında getirdiği kedi ve köpek mamaları sokak hayvanlarının beslenmesi için besleme gruplarına teslim edildi.

• Öğrenciler Hayan Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti
11.03.2017 13:15