Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar

Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar

Odunpazarı Belediyesi ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin işbirliğinde ‘Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar’ konulu sağlık söyleşisi düzenlenecek. ‘Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar’ konulu sağlık söyleşisi düzenlenecek Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç.Dr Nicel Taşdemir’in vereceği sağlık söyleşisinde tüp bebek tedavisi hakkında vatandaşlara bilgi verilecek.

Odunpazarı Belediyesi Emek Halk Merkezi’nde 16 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te düzenlenecek olan söyleşiye tüm vatandaşlarımız davetlidir. Söyleşi hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar  0 222 250 05 52 ve 0 532 327 08 12 nolu telefonları arayabilirler.

15.01.2020 15:15