Odunpazarı Meclis üyeleri Lösemiye dikkat çekti

2019 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısı 20’nci birleşim 1’inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Başkanlığında gerçekleşti.

Odunpazarı Meclis üyeleri Lösemiye dikkat çekti

Odunpazarı Belediye Meclisi 2019 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısı 20’nci birleşim 1’inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen meclis toplantısında 6 adet gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısı öncesinde Odunpazarı Belediyesi Meclis üyeleri 2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında "Maskemi takarım Farkındalık Yaratırım" sloganı ile farkındalık yaratmak adına maske taktı.

Meclis toplantısında gündem maddelerinin 1 tanesi oy çokluğuyla kabul edilirken diğer maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Odunpazarı Belediyesi'nin bir sonraki meclis toplantısının 2 Aralık Pazartesi saat 17:30'da yapılmasına karar verildi.

• Odunpazarı Meclis üyeleri Lösemiye dikkat çekti
06.11.2019 18:47