ESBALDER’den Kazım Kurt’a teşekkür ziyareti

ESBALDER Başkanı Osman Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaret sırasında Başkan Kazım Kurt’a seramik balık hediye etti.

ESBALDER’den Kazım Kurt’a teşekkür ziyareti

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt,  Eskişehir Olta Balıkçıları ve Doğal Yaşamı Koruma Derneği (ESBALDER) Başkanı Osman Demirtaş ile bir araya geldi. Başkan Kurt’u ziyaret eden Demirtaş, derneklerine verdikleri destek için Başkan Kurt’a teşekkür etti.

ESBALDER, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. ESBALDER Başkanı Osman Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyaret, Başkan Kurt’un makamında gerçekleşti.

Odunpazarı Belediyesi ile ESBALDER’in ortaklaşa ‘Olta Balıkçılığı ve Doğal Yaşam Semineri’ düzenlediğini belirten Demirtaş, “Odunpazarı Belediyesi ile birlikte Kırmızıtoprak Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Orhan Oğuz Halk Merkezi’nde Olta Balıkçılığı ve Doğal Yaşam Semineri düzenliyoruz. 3 grupta yaptığımız bu seminerlerde meraklılarına çeşitli konularda eğitimler veriyoruz. Ben Başkan Kazım Kurt’a bize bu imkânı sağladığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

ESBALDER’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, “Eskişehir’de yer alan derneklerle çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bu derneklerden biri de ESBALDER. Kendilerine iş birlikleri için teşekkür ederiz. Odunpazarı Belediyesi olarak demokratik kitle örgütleri ile işbirliği içinde olamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

27.08.2019 13:34