Başkan Kurt Gece Pazarını gezdi

Kazım Kurt,unutulmaya yüz tutan Ramazan eğlencelerinin yeniden hatırlanması için Odunpazarı Belediyesi tarafından Hicri Sezen Parkı’na kurulan ‘Gece Pazarı’nı gezdi.

Başkan Kurt Gece Pazarını gezdi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, unutulmaya yüz tutan Ramazan eğlencelerinin yeniden hatırlanması için Odunpazarı Belediyesi tarafından Hicri Sezen Parkı’na kurulan ‘Gece Pazarı’nı gezdi. Gece pazarında yer alan stantları tek tek ziyaret eden Başkan Kurt, ürünleri inceledi.

Stant sahipleri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmayan Başkan Kurt, bol bol fotoğraf çektirdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Kurt, adeta çocukluğuna geri döndü.

Ramazan eğlencelerinin düzenlendiği; Hacivat Karagöz gösterileri, Orta Oyunu ile unutulmaya yüz tutan ramazan eğlenceleri yeniden hatırlandığı Gece Pazarı, Arife Gününe (3 Haziran) kadar açık olacak.

• Başkan Kurt Gece Pazarını gezdi
13.05.2019 13:53