‘Aramıza Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri’ devam ediyor

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Aramıza Hoş Geldin” projesi kapsamında ilçe genelinde bebek sahibi olan aileleri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

‘Aramıza Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri’ devam ediyor

Başkan Kurt, son olarak Yenikent Mahallesi’nde oturan Bulut Ailesine bebek ziyaretinde bulundu. Çınar Bebeğin anne ve babası Sabriye ve Kamil Bulut çiftine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Kurt, Çınar Bebeğe için sağlıklı, uzun ve aydınlık bir yaşam diledi. Başkan Kurt, ayrıca ailenin istek ve beklentilerini de dinledi.

‘Aramıza Hoş Geldin Ziyaretleri’ne devam edeceklerini belirten Başkan Kazım Kurt, “Bugün Sabriye-Kamil Bulut çiftinin evine misafir olduk, Çınar Bebek'e "aramıza hoş geldin" dedik. Güzel ailemize ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur diliyorum” dedi.

• ‘Aramıza Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri’ devam ediyor
06.03.2019 14:53