Kazım Kurt Odunpazarı Meclis'inde görev alan meclis üyelerine teşekkür etti

Kazım Kurt Odunpazarı Meclis'inde görev alan meclis üyelerine teşekkür etti

Odunpazarı Belediyesi 2019 yılı Mart ayı Meclis Toplantısı 5'inci birleşim 1'inci oturumu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddeleri oylanmadan önce konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 5 yıllık dönemin son meclis toplantısının ilk oturumunu yaptıklarını belirtti. Meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Kurt, “Odunpazarı Meclisi’nde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla dolu dolu günler yaşadık. Ben, katkılarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde bazı arkadaşlarımızla birlikte olacağız, ama bazı arkadaşlarımız olmayacak. Önemli olan, Odunpazarı’na hizmet etmekti. Odunpazarı tarihinde, görev yapan bir meclis üyesi olarak bulunmak bir şereftir. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

Gerçekleştirilen meclis toplantısında 5 adet gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddelerinin hepsi oy birliği ile kabul edilerek, ilgili komisyonlara havale edildi.

Odunpazarı Belediyesi Meclis Toplantısının bir sonraki toplantısının 06 Mart 2019 Çarşamba Günü saat 17:30'da yapılmasına karar verilmiştir.

01.03.2019 20:46