Kazım Kurt'tan taksicilere ziyaret

Kazım Kurt'tan taksicilere ziyaret

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Otagar’da bulunan Otogar Taksi Durağı ile Kurtuluş Mahallesi’nde yer alan Mini Taksi Durağını ziyaret ederek, taksici esnafıyla bir araya geldi. Taksici esnafının istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman taksicilerin yanında olduklarını söyledi.

Taksiciler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Kurt’a taksici esnafı, "Odunpazarı’nda gerçekleştirdiğiniz çalışmalar için teşekkür ediyoruz. İl dışından gelen müşterilerimiz de bizler de yapılan çalışmaları görüyoruz” dedi.

Taksiciliğin zor bir meslek olduğunu belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Eskişehir halkına hizmet eden tüm esnaflarımız gibi taksici kardeşlerimizle de sürekli temas halindeyiz. Kendilerini ziyaret ederek hem kentimiz hakkında sohbet ediyor hem de istek ve şikayetlerini dinliyorum. Onlar da bizi misafirperverce konuk ediyor. Taksici arkadaşlarıma işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

•  Kazım Kurt'tan taksicilere ziyaret
20.01.2019 13:28