Sultandere Köy’ünden Aşevi’ne kabak bağışı

Sultandere Köy’ünden Aşevi’ne kabak bağışı

Odunpazarı Belediyesi Aşevi’ne vatandaşlar tarafından yapılan bağışlar devam ediyor. Sultandere Köy’ünde yaşayan Hüseyin Er kendi ürettiği kabakları Odunpazarı Belediyesi Aşevi’ne bağışladı.

Her yıl kendi ürettiği kabakları Odunpazarı Belediyesi Aşevi’ne veren Er, bu yıl da 1 500 kg bal kabağını Aşevi’ne bağışladı. Bağışlanan kabağın bir kısmından kabak tatlısı yapan Aşevi yetkilileri, kabak tatlılarını Aşevi’ne yemek almaya gelen ihtiyaç sahiplerine dağıttı. Kalan Kabaklar ise talep eden ihtiyaç sahiplerine bütün haliyle verildi.

Aşevi yetkilileri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Hüseyin Er’e yaptığı bağış nedeniyle teşekkür etti.

• Sultandere Köy’ünden Aşevi’ne kabak bağışı
12.12.2018 13:46