Başkan Kurt “siyasi katılım” dersi verdi

"Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, yıllar sonra tekrar üniversite sıralarına oturarak gençlerle bir araya geldi."

Başkan Kurt “siyasi katılım” dersi verdi

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde (İİBF) Yrd. Doç. Dr. Erhan Akdemir’in Siyaset Bilimi dersine katılan Başkan Kurt, üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

‘Siyasi Katılım’ konusunun işlendiği derste Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nden, siyasi gündeme dair pek çok soruya içtenlikle cevap verdi. Üniversite öğrencileri ile siyasi deneyimlerini paylaşan Başkan Kurt, konuşmasında anekdotlara da yer verdi.

Ders sonunda İİBF öğrencileri ve Yrd. Doç. Dr. Erhan Akdemir derse katıldığı ve deneyimlerini aktardığı için Başkan Kurt’a teşekkür etti.

• Başkan Kurt “siyasi katılım” dersi verdi
13.12.2016 13:06