Gençlerden Başkan Kazım Kurt'a teşekkür

Gençlerden Başkan Kazım Kurt'a teşekkür

Odunpazarı Belediyesi, aydınlık Türkiye’nin geleceği olan gençler için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gençler için çeşitli atölyeler açan, gençlerin bir araya gelerek sosyalleşmesi için bir çok etkinlik düzenleyen Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri; Büyükdere, Emek Gençlik Merkezleri ve Genç Durak bünyesinde çalışmalarına devam ediyor.

Emek Mahallesi’nde yer alan Emek Gençlik Merkezi son olarak Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Gözlem Evi’ne gezi düzenledi. 6’ncı v 7’nci sınıf öğrencilerinin katıldığı gezide, gençler teleskop ile gözlem yaptı. Uzay bilimi konusunda gençlerde farkındalık yaratmak için gerçekleştirilen gezide, gençlere uzay ve gezegenlerle ilgili önemli bilgiler aktarıldı.

Evren ve gezegenler ile ilgili merak ettiklerini Üniversitesi Yunus Emre Gözlem Evi yetkililerine soran gençler, hem öğrendi hem de eğlenceli bir gün geçirdi. Kendileri için projeler üreterek çalışmalar yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u çok sevdiklerini söyleyen Gençler, yapılan çalışmaların devam etmesini beklediklerini ifade ederek Başkan Kurt’a teşekkür ettiler

• Gençlerden Başkan Kazım Kurt'a teşekkür
28.11.2018 12:52