Odunpazarı’ndan katılımcı ve şeffaf belediyecilik örneği

Başkan Kazım Kurt, her ayın son günü Odunpazarı Kent Konseyi Mahalle Meclis Başkanları ile yaptığı toplantılara devam ediyor.

Odunpazarı’ndan katılımcı ve şeffaf belediyecilik örneği

Odunpazarı Belediyesi’ni katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışı ile yöneten Başkanı Kazım Kurt, her ayın son günü Odunpazarı Kent Konseyi Mahalle Meclis Başkanları ile yaptığı toplantılara devam ediyor.

Mahallelerin sorunları ve bu sorunların çözümleri için Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, mahalle meclisi başkanları ve muhtarlar katıldı. Odunpazarı’nı vatandaşlarla birlikte katılımcı bir anlayışla yönettiklerini belirten Başkan Kurt, bu anlayış çerçevesinde her ayın son günü mahalle meclis başkanları ve muhtarlarla gerçekleştirdikleri toplantıların devam edeceğini söyledi. Mahallelerde yaşanan sorunların en iyi çözümünü o sorunları yaşayanların bulabileceğinin altını çizen Başkan Kurt, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Gerçekleştirilen toplantıda, 1 Kasım Perşembe Günü (bugün) 17.30’da gerçekleştirilecek Odunpazarı Belediyesi Meclis Toplantısı’nda görüşülecek gündem maddeleri masaya yatırıldı. Gündem maddeleri hakkında mahalle meclis başkanlarına tek tek bilgi veren Başkan Kurt, meclis başkanlarının sorularını da cevapladı.

• Odunpazarı’ndan katılımcı ve şeffaf belediyecilik örneği
01.11.2018 14:12