Odunpazarı'nda Aşure Bereketi

Odunpazarı'nda Aşure Bereketi

Odunpazarı Belediyesi, bereketin ve dayanışmanın simgesi olan ‘aşure’yi Eskişehirliler ile paylaşmaya devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi son olarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde (ESOGÜ) öğrencilere ve vatandaşlara aşure dağıttı.

Odunpazarı Belediyesi Aşevi, Muharrem Ayı nedeniyle aşure yaptı. Aşevi tarafından yapılan aşureler, ESOGÜ Tramvay Durağı’nın önünde 2 bin kişiye dağıtıldı. Dağıtılan aşureleri keyifle yiyen üniversite öğrencileri ve vatandaşlar, kendilerini düşünen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Aşevi çalışanlarına teşekkür etti.

Aşure dağıtımı sırasında öğrencilere Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinde açılan atölyeler hakkında bilgi verildi.

• Odunpazarı'nda Aşure Bereketi
29.09.2018 13:58