Odunpazarı Belediyesi’nden aşure sürprizi

Odunpazarı Belediyesi, Muharrem Ayı nedeniyle Reşadiye Cami, Çarşı Cami ve Tarihi Bölge’de yer alan Kurşunlu Külliyesi önünde Cuma Namazı Çıkışı’nda aşure dağıttı.

Odunpazarı Belediyesi’nden aşure sürprizi

Odunpazarı Belediyesi Aşevi, Muharrem Ayı nedeniyle aşure yaptı. Aşevi tarafından yapılan aşureler, Reşadiye Cami, Çarşı Cami ve Tarihi Bölge’de yer alan Kurşunlu Külliyesi önünde 7 bin kişiye dağıtıldı. Dağıtılan aşureleri keyifle yiyen vatandaşlar, kendilerini düşünen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Aşevi çalışanlarına teşekkür etti.

Aşure dağıtımlarının farklı bölgelerde devam edeceğini söyleyen yetkililer, 22 Eylül Cumartesi Günü (bugün) 14.00’de Hamamyolu Caddesi’nde aşure dağıtacaklarını kaydetti.

• Odunpazarı Belediyesi’nden aşure sürprizi
22.09.2018 19:36