Birbirinden güzel atölyeler Eskişehirlileri bekliyor

"Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, atölye kayıtlarında devam ediyor."

Birbirinden güzel atölyeler Eskişehirlileri bekliyor

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 2018-2019 Güz Dönemine hazırlanıyor. Gitardan ritime, halk danslarından aile korosuna 18 farklı dalda atölyeler açacak olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, atölye kayıtlarında devam ediyor.

Kentlerin sanata ve kültüre verdikleri destekle model şehir olduğunun bilincinde olan Odunpazarı Belediyesi, rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra kültür, edebiyat ve sanatın her alanındaki iddiasını sürdürüyor.

Gitar, Bağlama, Ney, Ud, Keman, Ritim, Halk Dansları, Modern Dans, Piyano, Kaval, Çello, Klasik Kemençe, Mey, Türk Sanat Müziği Korosu, Çocuk Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Fasıl Topluluğu olmak üzere 18 farklı alanda atölyeler açan Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, atölye kayıtlarına devam ediyor. Enstrüman atölyeleri, müzik ve dans toplulukları ile ilgili başvurular Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) yapılırken, atölyelerin başvuru süresi 24 Eylül 2018 Pazartesi Günü sona eriyor. Atölyelere başvuran kişilerin yeteneklerine ilişkin değerlendirme 25-30 Eylül tarihleri arasında YKSM’de yapılacak. Atölyeler çalışmalarına 01 Ekim 2018 Pazartesi Günü başlayacak.

Enstrüman atölyeleri ise Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi ile  Odunpazarı Belediyesi’nin 11 ayrı mahallede bulunan Halk Merkezlerinde gerçekleştirilecek. Enstrüman eğitiminin yapılacağı halk merkezleri şunlar;

* Orhangazi Mahallesi Halk Merkezi

* Emek Mahallesi Halk Merkezi

* Vadişehir Mahallesi Halk Merkezi

* Gökmeydan Mahallesi Halk Merkezi

* Büyükdere Mahallesi Halk Merkezi

* Karapınar Mahallesi Halk Merkezi

* Hüsamettin Cindoruk Halk Merkezi (Ihlamurkent)

* Orhan Oğuz Halk Merkezi (Kırmızıtoprak)

* Sezai Aksoy Halk Merkezi (Erenköy)

* Aydın Arat Halk Merkezi (71 Evler)

* Selami Vardar Halk Merkezi (75. Yıl)

Atölyelerle ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nden ya da (0 222) 233 05 82 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

• Birbirinden güzel atölyeler Eskişehirlileri bekliyor
18.09.2018 13:38