Zeytindalı öğrencileri Atatürk ile Bir Gün geçirdi

"Türkiye’de bu kapsamda ilk kez kullanılan bir teknoloji ile ziyaretçilerine inanılmaz bir deneyim yaşatan bu eser, büyük ilgi görüyor."

Zeytindalı öğrencileri Atatürk ile Bir Gün geçirdi

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt tarafından tarihi bölgede bulunan Yeşil Efendi Konağı’nı “Atatürk ile Bir Gün” temasının işlendiği ve müze niteliği taşıyan bir eser haline getirdi. Türkiye’de bu kapsamda ilk kez kullanılan bir teknoloji ile ziyaretçilerine inanılmaz bir deneyim yaşatan bu eser, büyük ilgi görüyor.

Açıldığı günden beri yoğun ilgi gösteren Atatürk ile Bir Gün Galerisi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.  Atatürk ile Bir Gün Galerisi’nin son ziyaretçileri Zeytindalı Çocuk Merkezi öğrenci ve velileri oldu.

Atatürk ile Bir Gün Galerisi’ni gezen minikler ve öğrenciler, Kurtuluş Savaşı döneminde tanıklık etmiş askeri objeleri merakla inceledi. Cumhuriyet’e adım adım ilerlerken tarihe tanıklık eden bu objelerin aynı zamanda hikâyelerini de öğrenen minikler ve velileri, galeride yer alan tarihi objeler arasında adeta zaman yolculuğuna çıktı. Atatürk ile Bir Gün Galerisi’nden çok etkilenen minikler ve aileleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür etti.

• Zeytindalı öğrencileri Atatürk ile Bir Gün geçirdi
08.09.2018 14:22