Vatandaştan Kazım Kurt'a pazar servisi teşekkürü

"Sosyal belediyecilik, halkçı belediyecilik anlayışını benimseyen Odunpazarı Belediyesi, mahalle pazarlarına ücretsiz servis kaldırıyor."

Vatandaştan Kazım Kurt'a pazar servisi teşekkürü

Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için projeler geliştiren Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların semt pazarlarına ulaşımını kolaylaştırmak için çeşitli noktalardan servis kaldırıyor.

Vatandaşların semt pazarlarına daha kolay ve rahat bir biçimde ulaşmalarını sağlayan Odunpazarı Belediyesi; Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri semt pazarlarına otobüs kaldırıyor. Mahallelerden pazar yerlerine ring hattı olarak hizmet veren otobüslerin gün ve saatleri şu şekilde; Salı günü  11.30-15.45 arası Emek Mahallesi, 11.30-16.00 arası Yenidoğan Mahallesi, Çarşamba günü 13.45-15.20 arası Ihlamurkent, Cumartesi ve Pazar günü ise 15.00-16.00 arası Yenikent Mahallesi.

Kendilerine böyle bir hizmet sunduğu için Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a teşekkür eden vatandaşlar, “Evimiz ile pazarın arası çok uzak,  bu iyi bir hizmet yararlanıyoruz Allah razı olsun” dedi.

• Vatandaştan Kazım Kurt'a pazar servisi teşekkürü
29.07.2018 11:28