Odunpazarı yeşillenmeye devam ediyor

"2014 yılından günümüze kadar 809 bin m2 yeşil alan yapan Odunpazarı Belediyesi, 370 bin m2 ağaçlandırma ve ıslah çalışmaları gerçekleştirdi."

Odunpazarı yeşillenmeye devam ediyor

Ağaçlandırma çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Odunpazarı Belediyesi, son olarak fidan dikim etkinliği düzenledi.

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği ile birlikte fidan dikim ekinliği gerçekleştiren Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 75. Yıl Mahallesi yeni ağaçlandırma alanına kavuşturdu. Etkinlikte 1000 adet sedir ve karaçam fidanı dikilirken, yetkililer ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

• Odunpazarı yeşillenmeye devam ediyor
10.04.2018 14:06