Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ODUNPAZARI BELEDİYESİ 23 NİSAN’I KANLIKAVAK’TA ÇOCUK ŞENLİĞİ İLE KUTLAYACAK

Odunpazarı Belediyesi 23 Nisan’ı Kanlıkavak’ta Çocuk Şenliği ile kutlayacak

17 Nisan 2024 Çarşamba

Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kanlıkavak Parkında düzenleyeceği Çocuk Şenliği ile kutlayacak. Saat 11.00’de başlayacak olan Çocuk Şenliği, gün boyu devam edecek. Şenlikte birbirinden güzel etkinlik ve sürprizler yer alacak.

Şişme oyun parkuru ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu alanda şenliğe gelen çocuklara ücretsiz pamuk şeker dağıtılacak. Gün boyu alanda olacak Odunpazarı Belediye Tiyatrosu ekibi de çocuklara oyunlar oynatacak, yarışmalar düzenleyecek. Sokak oyunlarının da oynanacağı şenlikte, resim ve yüz boyama etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Şenlikte, sahne gösterileri de yapılacak. Çocukların sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir gün geçireceği Çocuk Şenliği, 18.00’de sona erecek. 23 Nisan Salı günü hava şartları uygun olmaz ise Çocuk Şenliği Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 

BAŞKAN KURT’TAN ÇOCUKLARA DAVET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, Kanlıkavak Parkı’nda kutlayacaklarını duyuran Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kanlıkavak Parkı’nda coşkuyla kutlamak için hazırlıklara başladık. 23 Nisan’ı hem günün önemine hem de çocuklarımıza yakışır biçim de rengarenk, neşe içinde kutlayalım istedik. Ben tüm çocuklarımızı ve ailelerini neşe ve mutluluk dolu bu özel günü birlikte kutlamaya davet ediyorum” dedi.     
 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.