Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

MİNİKLERDEN ODUNPAZARI’NIN SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ’NE ANLAMLI ZİYARET

Miniklerden Odunpazarı’nın Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne anlamlı ziyaret

7 Nisan 2024 Pazar

Odunpazarı Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minikler, sokak hayvanlarına dikkat çekmek için Odunpazarı Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. 

Odunpazarı Belediyesi’nin örnek uygulaması Odunpazarı Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde’ öğrencileri ağırladı.  Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören öğrenciler ve öğretmenleri, bu anlamlı günde Odunpazarı Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezi gezen öğrenciler, yavru kedi ve köpeklere yoğun ilgi gösterirken öğretmenler hijyenik ve profesyonel bakım için görevlilere teşekkür etti. 

HER ZAMAN CAN DOSTLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Öğrencilerin Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden yetkililer, “Odunpazarı Belediyesi olarak can dostlarımızın her zaman yanındayız. Başkanımız Kazım Kurt’un öncülüğünde üretken ve sosyal belediyecilik anlayışıyla senede 1 gün değil her zaman can dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Başkan Kurt’un talimatı ile Merkezimizi genişleterek, yerden ısıtma sistemi kurduk. Can dostlarımız artık kış aylarını daha rahat geçiriyor. Ziyaretleri için bütün öğretmen ve öğrencilere can dostlarımız adına teşekkür ederiz. Tüm öğrencilerimizi rehabilitasyon merkezimize bekliyoruz” dedi.

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.