2019 Ekim Ayı Meclis Gündem Maddeleri 26.09.2019

İ L A N

ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Odunpazarı Belediye Meclisimiz; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’inci maddesi uyarınca; 01 Ekim 2019 Salı günü saat 17.30’da yapılacak olan Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantıları 17’inci birleşim 1’inci oturumuna ait ekteki gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere; Odunpazarı Belediye Meclisi toplantı salonunda toplanacaktır. 5393 Sayılı Belediye Kanunun 21’inci maddesi gereğince; Sayın Değerli Halkımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize duyurulur.

1-   Odunpazarı Belediyesinin 2020 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili Başkanlık yazısı.

2-   Özel Kalem Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

3-   Yazı İşleri Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

4-   Teftiş Kurulu Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

5-   İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

6-   Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

7-   Hukuk İşler Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

8-   Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

9-   Zabıta Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

10-   Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

11-   Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

12-   Fen İşleri Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

13-   Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

14-   İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

15-   Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

16-   Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

17-   Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

18-   Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

19-   Etüd Proje Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

20-   Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

21-   Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

22-   Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

23-   Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

24-   Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

25-   Belediye Tiyatro Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

26-   Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

27-   Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

28-   Spor İşleri Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

29-   İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nün görev yetki ve sorumluluklarını belirleyen yönetmelik ile ilgili Başkanlık yazısı.

30-   Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Karapınar Mahallesi, Osmaniye-Akdoğdu Sokağa ve Nilüfer Caddesi'ne cepheli ve tapunun 19 N-3D-4C pafta no, 3093 ada, 1 parselinde kayıtlı imar planında konut bölgesinde bulunan arsada yapılacak taşınmazın zemin katında işyeri yapılmasına ilişkin Başkanlık yazısı.

31-   Eskişehir ili, Odunpazarı İlçesi, Mamuca Mahallesi, Kafkas Caddesi'ne cepheli ve tapunun 19 O-3D pafta no, 9851 ada, 7 parselinde kayıtlı imar planında konut bölgesinde bulunan arsada yapılacak taşınmazın zemin katında işyeri yapılmasına ilişkin Başkanlık yazısı.

32-   06.09.2016 tarih ve 17/266 Sayılı Odunpazarı Belediyesi Meclis Kararınca çöp konteyneri konulması gereken yerlerde, konulmasının uygun olmadığının tespiti durumunda, ücretinin ödenmesine ilişkin Başkanlık yazısı.

İmar Plan İlanları 12.09.2019

Odunpazarı
Meclis Karar No
Büyükşehir