Yazdır | Yazı Büyüklüğü A(-) A(+)

Davetsiz Misafir Odunpazarı’nda

Samanyolu Televizyonu’nda yaptığı Davetsiz Misafir programıyla evlerimize konuk olan Turgay Başyayla Odunpazarı’na hayran kaldı.

Samanyolu Televizyonu İzleyicileri Buluşmaları kapsamında Eskişehir’e gelen Turgay Başyayla, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’nın davetlisi olarak Tarihi Odunpazarı Bölgesi ve Şelale Park’ı gezdi.

Her hafta Türkiye’nin başka bir yerindeki güzellikleri evlerimize taşıyan Başyayla, Odunpazarı Evleri, Atlıhan, Lületaşı Müzesi ve sıcak ve soğuk cam atölyeleri inceledi; programı için notlar aldı.

Gezi sırasında sevenlerinin ilgisiyle karşılaşan Turgay Başyayla, bölge genelinde yapılan çalışmaları beğendiğini ifade ederek başarılı çalışmalarından dolayı Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’yı da kutladı.

Son Güncellenme Tarihi:13.11.2012 13:48:53 Share