Odunpazarı / Eskişehir Hava Durumu

ŞEHRİN ATEŞİ SERAMİK GALERİSİ ANNE VE ÇOCUKLARINI BİR ARAYA GETİRECEK

Şehrin Ateşi Seramik Galerisi anne ve çocuklarını bir araya getirecek

3 Mayıs 2024 Cuma

Odunpazarı Belediyesi, Anneler Günü’ne özel anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Şehrin Ateşi Seramik Galerisi, “Anne Sevgim” adı altında düzenlediği etkinlikte anneler ve çocuklarını bir araya getiriyor. Hafta boyunca sürecek olan bu özel atölye çalışmasında katılımcılar, seramik sanatının inceliklerini öğrenirken bir yandan da birlikte kaliteli zaman geçirme fırsatı bulacaklar.

Anneler Günü nedeniyle düzenlenen “Anne Sevgim” etkinliği, hafta boyunca Odunpazarı Şehrin Ateşi Seramik Galerisi'nde anneler ve çocuklarını bir araya getirecek. Etkinliğe, Odunpazarı Belediyesi’ne ait kreşlerde eğitim gören çocuklar ve anneleri katılacak. Galerinin atölye alanında gerçekleşecek etkinlikte, 20x20 cm çamur karolar üzerine anne-çocuk işbirliği içeren çalışmalar yapılacak. 7 Mayıs Salı günü başlayacak olan “Anne Sevgim” etkinliği, 11 Mayıs Cumartesi günü sona erecek. Etkinlik için günde 20 çocuk ve annesinin çalışma yapabileceği şekilde kontenjan belirlendi. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen ve tamamen ücretsiz olan “Anne Sevgim” etkinliği, sıcak bir aile ortamı sunmayı hedefliyor. Şehrin Ateşi Seramik Galerisi’nde gerçekleştirilecek olan bu atölye, anneler ve çocukları arasındaki bağı güçlendirmek ve yaratıcılıklarını serbest bırakmak için eşsiz bir fırsat olarak öne çıkıyor. 

Mail gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Onay kodunu yanlış girdiniz.